Tel: 0258-863 286
Mobil: 0766-966 007
Tel / Fax: 0258-811.826
Email: nagy_enyed@yahoo.com


II. Rákóczi Ferenc Közösségi Ház

» Hegyalja » Gyulafehérvár
Cím: Gyulafehérvár

Erdélyben mindig öröm egy vendég jelenléte. Ön sem téved, ha Gyulafehérvárt választja. II. Rákóczy Ferenc Közösségi vendégházunkba 2 percre az Alsó Város központjától, 10 percre a történelmi várközponttól megismerheti a római, középkori és fejedelemségkori Gyulafehérvár többezeréves arcát, de a román történelem XX. századeleji eseményeit is. Közösségi Házunk, amely a helyi református Egyház adminisztrálásában áll, kitűnő történelmi vagy természeti kirándulási kiindulópont.

A kirándulásról fáradtan visszatérőknek pedig lelki-testi felüdűlést kínál. Egy tartalmas és nagyszerű Vauban vártura után, ahol szemügyre vette az ezeréves székesegyházat-erdélyi Pantheónunkat, az egykori Bethlen Kollégiumot, a Remetei, Intregáldi szorosok szurdokainak túrájáról érkezik vissza fáradtan, netalántán Déva, Enyed és Hunyad büszke várormainak látogatásáról, vagy Hegyalja gyönyörű műemlék-romtemplomainak tanulságos történetéről jön vissza, Központunk vendégszeretetete mellett finom ebéddel és egyszerű, de tiszta szállással várja Önt.

Ha átutazna Székelyföld fele, akkor is érdemes Erdély szívében, a tanulságos erdélyi történelem fejedelmi központjában megszállni.
A rómaiak egykori központja, a Fejedelmek városa, egyházak és iskolák ezeréves települése várja Önt! Általa megismeri az igazi, sokszínű és emberarcú Erdélyt! Nem csak megérti, de érezni  is Európa erdélyi sokszínűségét, sorsát. Megéri vendégünk lenni.

A szállás megközelítése: Déva felől a gyulafehérvári Alsó város központjában, a törvényszék oldalán jobbra kell térni. Kolozsvár felől ugyancsak az Alsó városban balra kell térni. Behajtani a Maniu Gyula szobor és parkoló mögötti utcába (Regina Maria), ahol szemben a református templommal található a szálláshely. Fontos: a szálláshelyet NEM A VÁRBAN, HANEM LENT KELL KERESNI.

Elérhetőség:

        510103 ALBA IULIA (Gyulafehérvár), str. Regina Maria 7
        vezetékes telefon/fax: +4-0258-811.826
        mobiltelefon: +4-0726-339902
        e-mail: gudorbotond@yahoo.com
        szállásfelelős: Gudor Botond
A részletekért látogassa a www.albaguest.ro weboldalunkat